legaleagle

Legal Eagle

Administration Point is vaste partner van SDU Uitgevers, wij hebben jarenlange ervaring met het opzetten en verwerken van administraties bij advocatenkantoren en het gebruik van Legal Eagle daarbij. Heeft u inhoudelijke vragen op het gebied van uw boekhouding of zoekt u ondersteuning op administratief gebied dan kunnen wij u van dienst zijn.

Legal Eagle is een compleet geïntegreerde software voor de advocatuur voor een betaalbare prijs. Met Legal Eagle heeft u overzicht over alle facetten van uw praktijk. U kunt activiteiten uitvoeren zoals:
- Tijdschrijven en declareren
- Roladministratie
- Agenda beheer
- Correspondentie voeren

Legal Eagle heeft een boekhoud module en desgewenst is er een export module beschikbaar naar externe boekhoudprogramma’s (w.o. Exact, Accountview). Legal Eagle is het meest gebruikte pakket in de advocatuur. Legal Eagle wordt op meer dan 700 kantoren door duizenden advocaten en medewerkers gebruikt. Voor meer informatie kunt u de website van Legal Eagle raadplegen.

Administration Point onderscheidt zich ten opzichte van andere accountants- en administratiekantoren door onze kennis van de advocatuur en onze ruime ervaring met Legal Eagle. Door onze lage overhead kunnen wij u scherpe concurrerende tarieven aanbieden. Wij kunnen u telefonisch, per e-mail of bij u op kantoor ondersteunen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of mailen naar karin.wichards@planet.nl.

SDU

Administration Point is vaste partner van Sdu Uitgevers

Voor meer informatie zie website Sdu Uitgevers.